Basestation Display

This forum is for users who are developing applications (or resources) to work alongside BaseStation (i.e. add-ons) and who wish to discuss development techniques.

Moderators: KineticChris, KineticDavid, Moderators

the_edge
Posts: 51
Joined: September 20th, 2009, 8:43 am

Basestation Display

Postby the_edge » March 7th, 2010, 9:58 am

Hi Guys,
Forgive me if this is already on the go or has been mentioned but..I was wondering if there was a way or maybe its in development to display not only the Operator flag but also the Silhouettes?.
I'm new to SBS but this would be a great addition to basestation..more for my missus whos getting interested :D

Kind Regards

Gary

User avatar
Roadrunner
Posts: 1799
Joined: May 16th, 2007, 12:26 pm
Location: Stevenage, Hertfordshire, England

Re: Basestation Display

Postby Roadrunner » March 7th, 2010, 11:22 am

BaseStation will show a silhouette when no Logo is available subject to the ICAO type code being input to the OperatorFlagCode field. However, I use Active display that does allow both the Logo and silhouette to be displayed at the same time.

Mike
Attachments
Screendump.JPG
Screendump.JPG (302.54 KiB) Viewed 4615 times
Beep-Beep

the_edge
Posts: 51
Joined: September 20th, 2009, 8:43 am

Re: Basestation Display

Postby the_edge » March 7th, 2010, 12:49 pm

Ah thats a good idea..Thanks Mike :D

Dave Kenchington
Posts: 315
Joined: September 18th, 2005, 8:43 am
Location: Surrey

Re: Basestation Display

Postby Dave Kenchington » March 7th, 2010, 5:39 pm

Mike,
Thas even better idea of putting AD overlayng SBS ON THE r/h side. Thanks for posting your screen shot.

RgdsDave


Return to “Development”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests